Tutoriale

Ryanair schimba politica bagajelor de la 15 ianuarie 2018

Ryanair, compania aeriana Nr. 1 a Europei, a anuntat ca va implementa noua sa politica pentru bagaje de la 15 ianuarie 2018. Noua politica de bagaje a Ryanair include reducerea tarifelor pentru bagajele inregistrate (de la 35€ la 25€) pentru a incuraja mai multi clienti sa-și inregistreze valiza si sa reduca volumul bagajelor transportate in cabina. Stiu ca foarte multi dintre voi sunteti fani Ryanair datorita preturilor competitive practicate si a numeroaselor rute existente in Europa si de aceea am decis sa scriu acest articol.


Cum gasim cele mai ieftine bilete de avion la Wizz Air

Inca din timpul facultatii imi amintesc cum profesorii ne povesteau despre diferite lor zboruri cu avionul. Un lucru mi-a atras atentie la una dintre aceste povesti. Ca erau doi pasageri unul langa altul in acelasi avion, aceasi clasa tarifara(economy in cazul respectiv), dar unul a platit 200 de euro si celalalt 100 de euro pentru un bilet. Bineinteles ei au descoperit acest lucru povestind in timpul zborului. Cum este posibil? In articolul de astzi va voi arata cum sa gasiti cele mai mici tarife pentru un zbor cu avionul folosind site-ul oficial al companiilor aeriene. Intr-un articol precedent v-am povestit despre gasirea de bilete ieftine folosind asa numitele "motoare de cautare" care sunt utile in special in cazul combinatiilor de zboruri arfticolul fiind disponibil aici , insa astazi va voi arata cum gasim cele mai ieftine bilete la Wizz Air. Am ales sa incep cu cea mai populara companie care zboara pe cerurile Romaniei, cei de la Wizz propunand frecvent bilete la preturi sub 10 euro. Pentru inceput trebuie sa intrati pe site-ul https://wizzair.com/ro-ro/main-page/#/ care este site-ul oficial al companiei maghiare. Mai jos voi atasa cateva capturi de ecran care va vor ilustra pasii simpli de urmat.

Dar tu cum faci sa gasesti bilete asa ieftine?

De cate ori am auzit aceasta intrebare: "Dar tu cum faci sa gasesti bilete de avion asa ieftine?". Nu zic ca e simplu, dar nici tare complicat nu este. Fie ca vorbim de turismul etnic, de city break-uri sau de vacante exotice, in principiu prima optiune este avionul. In cazul unei calatorii "point to point" atunci e simplu. De exemplu trebuie sa ajungi din Bucuresti la Torino, fie ca folosesti un motor de cautare sau cauti direct pe site la compania aeriana, sau pe saitul aeroportului, important e sa stii cine zboara pe acea ruta. Eu folosesc Skyscanner si Momondo cand vine vorba de cautari, si de cele mai multe ori cumpar de saitul companiei aeriene, motoarele de cautare ajutandu-ma sa aflu cine zboara pe acea ruta direct. Wizz Air si Blue Air sunt singurele companii aeriene care au legaturi directe intre cele doua orase in cazul nostru. In 99% din cazuri pretul cel mai mic va fi pentru un zbor direct, dar nu este exclus ca din anumite cauze sa fie mai ieftin un zbor cu escala la Roma, Paris sau Amsterdam. Bineinteles nu doar pretul conteaza, ci si orarul de zbor, flexibilitatea claselor tarifare, durata totala a zborului, bagajele incluse plus alte cheltuieli aditionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu