vineri, 5 ianuarie 2018

Concurs cu premiu o excursie in Guadalupe

Noul Boeing 787 Dreamliner abia intrat in flota NEOS
Astazi va semnalez un nou concurs interesant al carui premiu nu este deloc de neglijat. Este vorba de o excursie cu avionul in Guadalupa + o croaziera de o saptamana pentru doua persoane in Caraibe in valoare de aproximativ 2500 de euro. Suna bine nu? Dar sa va explic mai exact despre ce este vorba. Compania aeriana italiana Neos, tocmai a achizitionat primul sau avion de ultima generatie 787 Dreamliner cu ajutorul caruia vor putea ajunge mai usor la destinatiile indepartate pe care le deservesc. Concursul se desfasoara intre 01.01.2018 si 31.01.2018 si se adreseaza tuturor celor care au domiciliul sau rezidenta pe teritoriul Italiei.
Daca nu intruniti aceasta cerinta va invit sa ramaneti conectati cu pagina blogului pentru ulterioare concursuri. Neos este prima companie italiana care a implementat acest avion ultramodern in flota sa. Pe langa zborul propriu-zis de la Milano Malpensa la Pointe a Pitre premiul consta cum spuneam si mai sus si intr-un sejur de o saptamana la bordul unei nave de croaziera Costa Crociere. Pentru a participa la concursul gratuit trebuie sa accesati linkul http://vinciunsogno.neosair.it si sa va inscrieti cu datele de contact dupa care va trebui sa raspundeti la 3 intrebari simple despre noul avion Neos. Daca nu stiti raspunsurile la intrebari va puteti informa de pe aceasi pagina, raspunsurile gasindu-se in materialul de descriere al avionului. Castigatorii vor fi anuntati pe 15/03/2018, regulamentul concursului putand fi consultat aici. In caz ca nu stapaniti bine limba italiana puteti traduce textul cu ajutorul extensiei din browserul Google Chrome.
In ceea ce priveste insula Guadalupa, este situata in arhipelagul estic al Caraibelor si este parte integrata a Frantei si a Uniunii Europeene.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu