vineri, 29 decembrie 2017

CONCURS - Cum ar fi sa castigati un city break la Frankfurt ?

Astazi va invit la un concurs si cu acest prilej inaugurez o noua rubrica pe blog. Organizatia Germana pentru Turism in parteneriat cu Lufthansa ofera prin tragrere la sorti o excursie la Frankfurt pentru doua persoane, daca raspundeti corect la cele 5 intrebari din formular. Daca nu sunteti sigur de raspunsul corect, dati click pe casuta rosie de la finalul intrebarii si veti primi un ajutor. Concursul se desfășoară din data de 11.12.2017 până în data de 21.01.2018 , iar numele castigatorului se va publica pe pagina de internet http://stage.germany.travel/ro/index.html.
Au drept de participare persoanele cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania. Premiul concursului consta in oferirea de catre organizatori si partenerii acestuia a unei excursii de 3 zile (2 nopti) in orasul Frankfurt din Germania si consta in urmatoarele:
  • Bilete de avion dus-intors pentru doua persoane pe ruta Bucuresti-Frankfurt, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, sau Cluj-Napoca.
  • Cazarea intr-un hotel de minim 3 stele in orasul Frankfurt in camera dubla pentru 2 nopti.

Frankfurt pe Main
  • Daca nu ati fost inca in Germania va sugerez sa va inscrieti la concursul gratuit si poate veti fi fericitii castigatori ai excursiei la Frankfurt. Eu am fost in Germania doar la Munchen (capitala landului Bavaria și al 3-lea oraș din Germania) in decembrie 2015.
Frankfurt este al 5-lea oras ca marime din Germania, fiind denumit si capitala financiara a tarii, remarcandu-se prin arhitectura, muzeele si galeriile pe care le gazduieste. Pozele de mai jos nu imi apartin dar le-am primit de la un prieten care a fost la Frankfurt si mi-a povestit ca e un oras care merita vizitat.


Succes !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu