miercuri, 6 decembrie 2017

Ryanair promoveaza Timisoara

De cateva zile am vazut ca pe pagina de facebook tot imi apar anunturi sponsorizate de la Ryanair cu Timisoara. Compania irlandeza a decis sa faca un mic filmulet de promovare al orasului de pe Bega. Ryanair este cea mai mare companie aeriana din Europa cu peste 1800 de rute intre diferite aeroporturi de pe "Batranul continent". Si in Italia au investit masiv de-a lungul anilor, iar in prezent sunt principalul transportator aerian. Dar de unde pana unde Timisoara? Ca orice companie in plina expansiune, incearca mereu sa deschida rute noi si piete unde cred ei ca vor avea succes. Asa un intrat si in Romania, un teren dominat de Wizz Air, Blue Air si Tarom si au promis ca in cativa ani vor deveni principala companie aeriana care va zbura pe plaiurile mioritice. Pana acolo mai e mult de lucru, dar in prezent au doua baze operationale pe aeroporturile din Bucuresti si Timisoara.
C.E.O.-ul companiei Michael O'Leary se lauda cu performantele sale notabile ori de cate ori are ocazia si afirma ca unde decide sa zboare Ryanair, in cel mai scurt timp vor aparea si miloane de turisti. Partial adevarat dar nu vreau sa povestesc in acest articol despre politicile Ryanair ci despre filmuletul cu promovarea Timisoarei. Intitulat "Alla scoperta di Timisoara con Ryanair" clipul video are ca scop familiarizarea clientilor proprii cu orasul situat in vestul Romaniei. Argumentele prezentate pe langa cadrele din oras sunt ca Timisoara a fost primul oras liber(facand referire la Revolutia din 1989) pe traditiile gastronomice dar si pe comuna Margina, o localitatea aflata la 100 de kilometri de Timisoara.
Ryanair zboara de la Bergamo la Timisoara si de cele mai multe ori se pot gasi bilete pornind de la 4,99 euro pe sens. Capitala Banatului este recunoscuta ca un loc unde multi investitori italieni si-au deschis afaceri beneficiind de facilitati fiscale. Personal am fost la Timisoara in urma cu cativa ani si mi s-a parut un oras dinamic in plina expansiune cu un potential turistic imens.

 Voi ati fost la Timisoara? Ce impresia v-a lasat? Mai jos gasiti filmuletul celor de la Ryanair :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu